betalingsmodaliteiten

betalingsmodaliteiten

 

Op E-Bike-Only.nl heeft u verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

 

  • Voorafbetaling per bankoverschrijving
  • Immediate bankoverschrijving
  • Creditcard (Mastercard, VISA)
  • Financiering - aankoop op afbetalingVoorafbetaling per bankoverschrijving:

U maakt het aankoopbedrag comfortabel over in het online portaal of direct aan de bankloket van uw bank, zoals u dat ook anders gewend bent. Onmiddellijk na voltooiing van de bestelling sturen wij u een automatische bevestigingse-mail met onze bankgegevens.
Wij zullen de ontvangst van de betaling per e-mail bevestigen. De in de winkel aangegeven levertijd wordt gerekend vanaf de ontvangst van de betaling.

 

 

Immediate Bankoverschrijving:
Bij betaling met Sofortüberweisung kunt u gemakkelijk uw vertrouwde online bankgegevens gebruiken. Voor de betaling door Sofortüberweisung is geen registratie nodig voor Sofortüberweisung. U maakt ook geen account aan bij Sofortüberweisung. Sofortüberweisung stuurt ons onmiddellijk na voltooiing van de aankoop een transactiebevestiging. Uw bestelling kan dus sneller worden verwerkt dan bijvoorbeeld vooruitbetaling. Tijdens het bestelproces wordt u doorverwezen naar de Sofortüberweisung pagina. Na het invoeren van uw gegevens keert u terug naar onze pagina voor het afronden van uw bestelling.

 

Creditcard:

Als u met creditcard betaalt, wordt uw bestelling snel en eenvoudig verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is uw creditcardnummer en het 3-4-cijferige controlecijfer op de achterkant van de creditcard en de vervaldatum van de creditcard in te voeren. Als uw creditcard wordt beschermd door MasterCard 3D-Secure of Verfified by Visa, wordt u doorverwezen naar een beveiligde website van uw creditcarduitgevende bank waar u de beschermingscode moet invoeren. Zodra de creditcard is geaccepteerd, wordt de betaling geacht te zijn verricht. De verwerking van uw bestelling begint zodra de creditcard is geaccepteerd. Uw creditcard wordt pas in rekening gebracht nadat deze is verzonden. Tot die tijd wordt het aankoopbedrag alleen op uw creditcard gereserveerd. Meer informatie over Master Card 3D Secure is te vinden hier, over Verified by Visa hier.

.

 

Financiering - Aankoop op afbetaling: